Allmän kurs - allmän profil

Allmän KURS - ALLMÄN PROFIL

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.
→ läs mer


Svenska som andraspråk

ALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

För dig som har godkänd SFI D eller Språkintroduktion och behöver få behörighet för vidare studier på högskola eller universitet genom att välja kurser som ger gymnasiebehörighet.
→ läs mer

Allmän kurs - musikprofil

ALLMÄN KURS - MUSIKPROFIL

Allmän kurs - Musikprofil ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.
→ läs mer

Allmän kurs - skapandeprofil

Allmän kurs - Skapandeprofil

Allmän kurs Skapandeprofil ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.
→ läs mer

Konstlinjen - Måleri & Keramik

Konstlinjen - Måleri & Keramik

För dig som vill få en unik möjlighet till eget skapande och utveckla dina förmågor med den kreativa processen i fokus.
→ läs mer
Musiklinjen Ensemblemusiker

Ensemblemusiker 

Musiklinjen Ensemblemusiker riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i den afroamerikanska musiktraditionen.
→ läs merDigital Musikproduktion

Digital Musikproduktion

Musiklinjen Digital musikproduktion är för dig som vill jobba som musikproducent med låtskrivande och musikproduktion på en professionell nivå.
→ läs mer


Musiklinjen Topliner

TOPLINER MUSIKPRODUKTION

Musiklinjen Topliner är för dig som vill arbeta professionellt som topliner. Kärnan i utbildningen är att färdigställa professionella vokalproduktioner till befintliga tracks.
→ läs mer


Arbetsliv Asperger

Arbetsliv ASPERGER

Arbetsliv Asperger/Autismspektrum vänder sig till dig som har diagnosen Asperger och vill lära mer om arbetslivet i teori och praktik.
→ läs merBibelskola på distans - Västsverige

Bibelskola på Distans - Västsverige

Bibelskola på Distans - Västsverige är en halvfartskurs med fem obligatoriska kurshelger under året. Kursen riktar sig till dig som vill studera Bibeln och kristen tro.
→ läs mer


Bibelskola på distans - Stockholm

Bibelskola på Distans - Stockholm

Bibelskola på Distans - Stockholm riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer


Bibelskola på distans - Påbyggnad

Bibelskola Distans - Påbyggnad

Bibelskola  Distans - Påbyggnad Stockholm riktar sig till dig som läst färdigt vår grundkurs och vill fullfölja den genomgång av Bibeln du påbörjat under grundkursen.
→ läs mer


Tillgänglig undervisning för personer med NPF

En kortkurs om NPF

Under kursen får du lära dig mer om NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning) och hur du i praktiken gör undervisning tillgänglig.
→ läs mer