MUSIK PÅ ÅGESTA FOLKHÖGSKOLA

- MUSIKPRODUKTION & AFROAMERIKANSK -


MUSIKLINJEN - AFROAMERIKANSK

Musiklinjens Afroamerikanska gren riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i afroamerikansk musiktradition. Här får du bra förutsättningar att utvecklas på ditt huvudinstrument och i ensemblespel men även tillägna dig kunskaper i teoretiska ämnen.
→ ansök här

MUSIKLINJEN - DIGITAL MUSIKPRODUKTION

Digital musikproduktion är för dig som vill jobba med låtskrivande och musikproduktion på en professionell nivå. Målet är att du efter utbildningen skall ha kunskaper, färdigheter och ett nätverk som ger dig förutsättningar att arbeta professionellt som digital musikproducent och låtskrivare.
→ ansök här

OM OSS

Ågesta folkhögskola har Allmänna och Särskilda kurser. Allmänna kurser är Högskoleförberedande, Svenska som andraspråk samt Väx med Musik. Våra Särskilda kurser är Konst & hantverk, Musiklinjen med inriktningarna Afroamerikansk eller Klassisk musik. Aspergerlinjen med inriktning Arbetsliv eller Information. Bibelskola på distans. Huvudman för skolan är Frälsningsarmén.

VAD SäGER ELEVERNA?

Jag bor på internatet för gemenskapen, för att lära mig ta ansvar och för att kunna få hjälp om det behövs. Jag har fått vänner för livet!
clientCamilla på Allmän linje

INTEGRITETSPOLICY

KONTAKTA OSS

08-562 28 100

ÅGESTA FOLKHÖGSKOLA

Bonäsvägen 5
123 52 Farsta
kontakt@agesta.nu