Allmän KURS - GYMNASIEKOMPETENS

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.
→ läs mer


ALLMÄN KURS - Väx med musik

Allmän kurs Väx med musik ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.
→ läs mer

ALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

För dig som har godkänt SFI D eller SAS Grund och behöver utveckla dina kunskaper i svenska språket och vid behov få behörighet för vidare studier. På Svenska som andraspråk vill vi ge deltagarna allmänbildning, ökat självförtroende och ökade ämneskunskaper.
→ läs mer

Allmän kurs - KreativT Skapande

Allmän kurs Kreativt Skapande ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.
→ läs mer

Musiklinjen Klassisk Musik

Klassisk linje är för dig som utövar musik med klassisk inriktning. Vi erbjuder undervisning på samtliga instrument samt sång.
→ läs merMusiklinjen Afroamerikansk

Musiklinjens Afroamerikanska gren riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i afroamerikansk musiktradition.
→ läs merMusiklinjen - TILLVAL college

Collegeåret är en unik studiegång där du studerar musik i folkhögskolemiljö med högskolans resurser.
→ läs merKonst & Hantverk

För dig som vill få en unik möjlighet till eget skapande och utveckla dina förmågor med den kreativa processen i fokus.
→ läs mer

Asperger Arbetsliv/Info

Arbetsliv/Information vänder sig till dig som har diagnosen AS och vill lära mer om arbetslivet eller informera om Asperger.
→ läs mer

Bibelskola på Distans

Bibelskola på distans riktar sig till dig som vill studera bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer

Pionjärutbildning DISTANS

Att fostra och träna ledare för uppdraget ”Jesus Till Alla” och med utgångspunkt i personens unika gåvor och talanger utrusta denne för pionjär tjänst.
→ läs mer